Woorden

Ik ben schrijver. Ik hou van woorden. Ik hou van mooie zinnen. Ik hou van poëzie. Ik hou van metaforen. Ik hou zelfs van d’s en t’s en van ’t kofschip. Als schrijver ben ik in meerdere projecten en hoedanigheden actief.
Bijvoorbeeld als dichter. Hier kun je een gedicht lezen: Klaplong.

meneer bakker
Luistervinkverzen
Samen met Ottelien Belzer luister ik je af. Heimelijk noteren we zinnen die uit je mond rollen. Met jouw en andermans zinnen puzzelen we net zo lang tot we een pareltje van een gedicht in handen hebben: een Luistervinkvers. In gouden envelopjes duiken de gedichtjes op in broekzakken en handtassen.
Met Luistervinkverzen stonden we o.a. op Welcome to the Village, De Beschaving, Onderstroom en Bevrijdingsfestival Groningen.

TIPI’S
Je geeft me 4 woorden, en ik schrijf op mijn ouderwetse typemachine een  gedicht voor je. Je krijgt er een gouden envelopje en een verwarmd hart bij. Hiernaast zie je een van mijn gevoeligste werken.

 

 

Culturele Hoofdstad 2018logo
In 2016 en 2017 werkte ik als freelance vertaler voor Culturele Hoofdstad 2018. Ik vertaalde allerhande teksten van het Nederlands naar het Engels. Persberichten, projectvoorstellen, biografieën, et cetera.

 

Neushoorn
In 2015 en 2016 was ik eindredacteurNH logo
bij Neushoorn, het poppodium van Leeuwarden. Ik was eindredacteur voor de website en social media en vraagbaak voor alles wat met taal te maken heeft.

 

Minerva Academie voor Popcultuur
Ik was in 2015 en 2016 hoofd avp logocommunicatie en tekstschrijver voor Here We Are Everywhere, het showcasefestival en de afstudeerpublicatie van de
Academie voor Popcultuur in Leeuwarden.
Ik hield me bezig met social media, persberichten, artikelen en formele uitnodigingen schrijven en de eindredactie.
Voor HWAE schreef ik voornamelijk in het Engels.