Muziek

Ik maak muziek. Dat is namelijk het leukste wat er is.
Ik ben solo en ik zit in O, Kutjes. En eens in de week schrijf ik een liedjes aan de hand van een suggestie van andere mensen. Dat heet Wijsje van de Week. Heb je een suggestie? Mail dan even naar info@jamilafaber.nl.

Jamila Faber  IMG_6619
Jamila Faber maakt intieme elektronische liedjes waar je verlegen van wordt, zo eerlijk. Soms om te lachen, soms om te huilen, soms om te dansen en soms om te dromen. Dit zijn de dansbare overpeinzingen van een meisje met een klein hartje en een iets te grote bek, dat struikelend de wereld probeert te begrijpen. Even luisteren? Klik.
Filmpje zien? Klik.

 

O, KutjesO, Kutjes - Persfoto
Samen met Esther de Jong maak ik absurde electropop met techno- en hiphopinvloeden en een poëtisch liefdessausje. Veel voorkomende thema’s in onze liedjes en performance zijn mannen en struggles. Je kunt onze liedjes beluisteren op onze soundcloud. Die vind je hier.
We hebben al heel veel optredens gedaan, en dat was erg leuk. Komende zomer gaan we lekker door. Daar hebben we heel veel zin in.
 

Het kleine concert der dierendieren
In 2015 en 2016 speelde ik in het kleine concert der dieren van Marc Hoenderboom. Daarin speelde ik synthesizer (voor de nieuwsgierige aapjes: Korg MS-20 en microKORG) en zong ik.
Het was een muziekvoorstelling voor kinderen van ongeveer 6 tot 9 jaar.
De andere spelers waren Marc Hoenderboom (percussie en zang) en Tim Bakker (gitaar en zang).


Meneer Bakkermeneer bakker
Voorheen maakte ik onder de naam Meneer Bakker in
mijn eentje dansmuziek met een snik. Hier kun je een
paar liedjes beluisteren.